Blog

Jong appartementencomplex Laakoever Arnhem aangekocht!

Het appartementencomplex aan de Laakoever in Arnhem, bestaande uit 18 appartementen, is half december aangekocht door Resim Investment Group. Het complex is gebouwd in 2020 en is voorzien van zonnepanelen. De appartementen variëren in grootte van 83 tot 93 m2 en hebben allen energielabel A.

Maandereind 37 verkocht

Het woon/winkelpand op Maandereind 37-37a te Ede is recent door Resim Investment Group verkocht. Het pand, waarin onder andere Sfeer & Meer is gevestigd, is een mooie aanwinst voor de nieuwe eigenaar.

4000 zonnepanelen in Nijmegen

Op bedrijvenpark De Rietgraaf te Nijmegen wordt momenteel volop gewerkt aan het plaatsen van bijna 4000 zonnepanelen. Met deze zonnepanelen wordt een CO2 reductie van +/- 701 ton verwacht, dit staat gelijk aan 5082 keer vliegen van Schiphol naar Parijs! Hiermee draagt Resim Investment Group haar steentje bij aan een groener milieu.  

Vervanging daken en extra isoleren daken op bedrijvenpark De Rietgraaf

Vervanging daken en extra isoleren daken op bedrijvenpark De Rietgraaf Bedrijvenpark De Rietgraaf – Nijmegen Momenteel wordt een deel van de daken van de bedrijfspanden op De Rietgraaf te Nijmegen vervangen. Resim Investment Group grijpt deze mogelijkheid aan om de daken ook te voorzien van een extra laag isolatie, waarmee de huurders van de bedrijfspanden […]