Resim Horse Facility Centre

Meer informatie? Neem contact op.

Het meest complete paardencentrum van de regio en partner voor professionele opfok.

Het Facilitair Paardencentrum van Resim Investment Group vindt u op de Veluwe, centraal gelegen in Nederland, in het bosrijke Harskamp.

Dit complete paardencentrum beschikt over moderne professionele trainingsfaciliteiten zoals  binnen- en buitenrijbanen, loopstallen, overdekte stapmolens, paddocks, overdekte longeercirkels en een compleet ingerichte springtuin. Ons Facilitair Paardencentrum beschikt tevens over verschillende bedrijfswoningen, logiesverblijven, studio’s en ruime kantoorfaciliteiten.

Joyce Heuitink

Grand Prix amazone

Op ons Facilitaire Paardencentrum is ook internationaal Grand Prix amazone Joyce Heuitink gevestigd. Ze is een ware hippische duizendpoot.

Joyce reed internationaal Grand Prix met de door haar zelf opgeleide NRPS goedgekeurde hengst Wup en daarna reed ze eveneens de elite sportmerrie Apart I.Dancer naar het hoogste niveau. Momenteel rijdt ze met de tevens door haar zelf opgeleide Gaudi Vita in de Subtop.

Sinds 2013 is Joyce bondscoach van het Nederlands Paralympisch Dressuurteam.

Zilverberg Dressage

Sinds enige tijd heeft ook het team van Zilverberg Dressage zich op Resim Facilitair Paardencentrum gevestigd. Laura en haar team hebben de paarden er altijd tiptop bij staan.

Diana Dressage

Per 1 augustus 2021 is Diana met haar stal verhuisd naar Harskamp naar de mooie accommodatie van Resim facilitair paardencentrum.

Vijf jaar lang heb ik vlakbij huis op een pensionstal boxen gehuurd maar het was tijd voor een nieuwe stap.” aldus Diana

Voor wat ik doe en nastreef voor mijn paarden paste de pensionstal niet meer bij mij. Ik ben erg verheugd dat we op de prachtige locatie van Resim terecht konden. Behalve de prachtige 20×60 binnen-en buitenbanen beschik ik nu over een super veilige longeerbak, een stapmolen en een galoppeerbaan, de paarden staan in ruime boxen en ik heb zelf het voeren in de hand.

Ik heb een afdeling met 10 boxen. In de toekomst wil ik proefgerichte clinics gaan verzorgen en wellicht ook trainingsweekenden, ik zit boordevol plannen en ga elke dag met heel veel zin naar stal.

Steelhead Stables

Sinds medio 2023 heeft Steelhead Stables zich gevestigd in Harskamp op Resim Facilitair Paardencentrum.