Aanbod

Op zoek naar bedrijfs- of woonruimte?

Ben u op zoek naar een passende bedrijfs- of woonruimte? Resim Investment Group heeft een ruim aanbod in haar portefeuille. Onderstaand vindt u ons actuele aanbod.

Resim Investment Group heeft een divers aanbod bedrijfsruimten, kantoren en woningen.

Regelmatig heeft Resim Investment Group bedrijfs- en kantoorruimte alsook woningen te huur op diverse locaties in Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om met u mee te denken over het ontwikkelen van een bedrijfsruimte op maat. Wij zoeken graag met u samen naar creatieve en commerciële oplossingen voor een bedrijfsruimte op maat.

Op het zeer centraal gelegen bedrijvenpark De Rietgraaf in Oosterhout, stadsregio Arnhem-Nijmegen, bieden wij uitlopende bedrijfsruimten met kantoorruimte aan. Het bedrijven terrein ligt dermate gunstig ten opzichte van de A15 en de A50 dat niet alleen de verbinding met grote delen van Nederland perfect zijn, ook Duitsland is uitstekend te bereiken. Dit bedrijventerrein is daarom een zeer gewilde locatie voor ondernemers. Uw collega-ondernemers op De Rietgraaf zijn van een grote diversiteit. U vindt hier (groot)handelsondernemingen, productiebedrijven met ondergeschikte detailhandel, garagebedrijven en showrooms. Onder andere KlusWijs, Ballast Nedam, MK Battery, Bristol en Ultrasport zijn al geruime tijd op dit bedrijventerrein gevestigd. Wordt u de volgende ondernemer die hier succes gaat boeken?

Ben u op korte termijn op zoek naar een passende bedrijfsruimte? Resim Investment Group heeft een ruim aanbod bedrijfspanden in haar portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend overleg over de mogelijkheden!

Winkelruimte Maandereind 7

Ede

Winkelruimte, 125 m2

Bedrijfsunits De Rietgraaf

Nijmegen

Bedrijfsruimte met kantoor