AANBOD

Resim Investment Group heeft een divers aanbod bedrijfsruimten, kantoren en woningen. Op het zeer centraal gelegen bedrijvenpark De Rietgraaf in Oosterhout bij Nijmegen bieden wij uitlopende bedrijfshallen en bedrijfsruimten met kantoren aan. Het bedrijven terrein ligt dermate gunstig ten opzichte van de A15 en de A50 dat niet alleen de verbinding met grote delen van Nederland snel zijn, ook Duitsland is snel te bereiken. Dit bedrijven terrein is daarom een zeer gewillige locatie voor ondernemers. Uw collega-ondernemers op De Rietgraaf zijn van een grote diversiteit. U vindt hier (groot)handelsondernemingen, productiebedrijven met ondergeschikte detailhandel, garagebedrijven en showrooms. Douwe Egberts, Ballast Nedam, MK Battery, Bristol en Ultrasport zijn al geruime tijd op dit bedrijven terrein zijn gevestigd. Wordt u de volgende onderneming die hier succes gaat boeken?

OP ZOEK NAAR BEDRIJFSRUIMTE?

Ben u op korte termijn op zoek naar een passende bedrijfsruimte? Resim Investment Group  heeft een ruim aanbod bedrijfspanden in haar portefeuille. Het actuele aanbod vindt u op de nieuwspagina (met doorklikmogelijkheid naar de nieuwspagina). Tevens bieden wij de mogelijkheid om met u mee te denken over het ontwikkelen van een bedrijfsruimte op maat. Wij zoeken graag met u samen naar creatieve en commerciële oplossingen voor een bedrijfsruimte op maat.

NEEM CONTACT OP.

U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvend advies over het ontwikkelen van een bedrijfsruimte op maat. Bel of mail voor een afspraak: 0318-591141 – info@resim.nl.