Aanbod

Op zoek naar bedrijfs- of woonruimte?

Ben u op zoek naar een passende bedrijfs- of woonruimte? Resim Investment Group heeft een ruim aanbod in haar portefeuille. Onderstaand vindt u ons actuele aanbod.

Resim Investment Group heeft een divers aanbod bedrijfsruimten, kantoren en woningen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om met u mee te denken over het ontwikkelen van een bedrijfsruimte op maat. Wij zoeken graag met u samen naar creatieve en commerciële oplossingen voor een bedrijfsruimte op maat.

Op het zeer centraal gelegen bedrijvenpark De Rietgraaf in Oosterhout, stadsregio Arnhem-Nijmegen, bieden wij uitlopende bedrijfsruimten met kantoren aan. Het bedrijven terrein ligt dermate gunstig ten opzichte van de A15 en de A50 dat niet alleen de verbinding met grote delen van Nederland perfect zijn, ook Duitsland is uitstekend te bereiken. Dit bedrijventerrein is daarom een zeer gewillige locatie voor ondernemers. Uw collega-ondernemers op De Rietgraaf zijn van een grote diversiteit. U vindt hier (groot)handelsondernemingen, productiebedrijven met ondergeschikte detailhandel, garagebedrijven en showrooms. Douwe Egberts, Ballast Nedam, MK Battery, Bristol en Ultrasport zijn al geruime tijd op dit bedrijven terrein zijn gevestigd. Wordt u de volgende ondernemer die hier succes gaat boeken?

Ben u op korte termijn op zoek naar een passende bedrijfsruimte? Resim Investment Group  heeft een ruim aanbod bedrijfspanden in haar portefeuille. Tevens bieden wij de mogelijkheid om met u mee te denken over het ontwikkelen van een bedrijfsruimte op maat. Wij zoeken graag met u samen naar creatieve en commerciële oplossingen voor een bedrijfsruimte op maat.

Maandereind 31

Ede

Winkelruimte

Rondweg 15

Nijmegen

Bedrijfsruimte met kantoor

Apeldoornseweg 47

Otterlo

Romantische Villa

Edeseweg 4

Otterlo

Bedrijfsruimte, kantoor en woning