Transformatieprojecten

Project voor transformatie? Neem contact op.

U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvend advies over transformatieprojecten
Bel of mail voor een afspraak.

Resim transformeert kantoren tot appartementen.

Resim Investment Group ‘transformeert’ kantoren tot woningen oftewel wij bouwen leegstaande kantoorgebouwen om naar moderne eigentijdse stadswoningen. In veel plaatsen in Nederland is namelijk een grotere behoefte aan woningen dan er op de woningmarkt aangeboden worden. Op dezelfde locaties staan vaak kantoren leeg. Deze zijn moeilijk te verhuren aan bedrijven omdat of de gebouwen niet meer voldoen aan de huidige zakelijke eisen en wensen, of omdat het aanbod de vraag naar kantoren overstijgt.

Resim Investment Group bouwt deze kantoorgebouwen om naar aantrekkelijke appartementen. Hierbij wordt gebruik van innovatieve en duurzame technieken, waardoor deze woningen slim zijn ingericht en weinig energie verbruiken. Zo helpen wij mee aan een betere match in vraag en aanbod van vastgoed. Tevens voorkomen wij de onnodige sloop van goede gebouwen. Wij zijn enorm trots op deze transformatieprojecten waarvan u hieronder een voorbeeld kunt bekijken.

Il Classico

Zoetermeer

Resim transformeert 53 luxe appartementen voor young professionals in het voormalige kantoorpand Il Classico. Alle appartementen zijn voorzien van een warmtepomp, waardoor dit complex gasvrij is. Het complex is op 1 april 2019 opgeleverd en was bij oplevering volledig verhuurd.

Dutchport

Zoetermeer

Resim transformeerde het voormalig kantoorpand Dutchport tot 50 duurzame appartementen voor jongeren. Uniek is de geïnstalleerde warmtepomp waardoor er geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van gas.

City House

Zoetermeer

Resim transformeerde in 2015 dit voormalig kantoorgebouw naar 50 betaalbare sociale huurwoningen voor jongeren in de leeftijd van 18 tot 26 jaar. De locatie van het complex is ideaal, een perfecte ligging ten opzicht van het stadshart met voldoende parkeerplaatsen en een goede bereikbaarheid.