RESIM TRANSFORMEERT KANTOREN IN APPARTEMENTEN.

Resim Investment Group ‘transformeert’ kantoren tot woningen oftewel wij bouwen leegstaande kantoorgebouwen om naar moderne eigentijdse stadswoningen. In veel plaatsen in Nederland is namelijk een grotere behoefte aan woningen dan er op de woningmarkt aangeboden worden. Op dezelfde locaties staan vaak kantoren leeg. Deze zijn moeilijk te verhuren aan bedrijven omdat of de gebouwen niet meer voldoen aan de huidige zakelijke eisen en wensen, of omdat het aanbod de vraag naar kantoren overstijgt.

Resim Investment Group bouwt deze kantoorgebouwen om naar aantrekkelijke appartementen. Hierbij wordt gebruik van innovatieve en duurzame technieken, waardoor deze woningen slim zijn ingericht en weinig energie verbruiken. Zo helpen wij mee aan een betere match in vraag en aanbod van vastgoed. Tevens voorkomen wij de onnodige sloop van goede gebouwen. Wij zijn enorm trots op deze transformatieprojecten waarvan u hieronder een voorbeeld kunt bekijken.

NIEUWE TRANSFORMATIE IN ZOETERMEER:
IL Classico

Na de succesvolle transformatie van City House en Dutch Port in Zoetermeer breidt Resim Investment Group haar aanbod verder uit. Op een zeer gunstige locatie in het centrum van Zoetermeer heeft Resim het kantoorpand IL Classico aangekocht.

De transformatie van dit leegstaande kantoorpand naar 53 luxe appartementen voor young professionals start begin 2018. Naar verwachting worden de appartementen in het voorjaar van 2019 opgeleverd. Net als de appartementen in City House en Ducht Port worden ook de nieuwe appartementen in IL Classico zeer hoogwaardig afgewerkt. Alle appartementen worden tevens voorzien van een warmtepomp, waardoor dit complex gasvrij is.

Geïnteresseerden voor deze appartementen kunnen zich nu al inschrijven.

STADSWONINGEN ‘DUTCHPORT’ IN ZOETERMEER

Na het succes van het eerste transformatieproject heeft Resim Investment Group een tweede kantoorpand aangekocht. Ook dit kantoorpand is getransformeerd tot 50 duurzame appartementen.

In ieder appartement is een warmtepomp geïnstalleerd zodat er geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van gas. Er is een samenwerking gevonden met een groene energieleverancier, waardoor de energie die verbruikt wordt ook echt groene energie is! Ook in dit project werd innovatieve bouwtechniek gecombineerd met een stuk ervaring, expertise, visie en durf. Wij waren zeer verheugd dat ook hier onze inspanningen door de markt beloond werden, alle 50 woningen waren in een mum van tijd verhuurd.

STADSWONINGEN ‘CITY HOUSE’ IN ZOETERMEER

In Zoetermeer is de laatste jaren minder belangstelling voor kantoorunits. Dit terwijl er wel een grote behoefte is aan betaalbare huurwoningen voor jongeren in de leeftijd van 18 tot 26 jaar. Dit heeft Resim Investment Group in 2014 doen besluiten om deze kantoortoren om te bouwen naar woningen voor deze doelgroep.

Door slimme bouwtechnische aanpassingen heeft Resim het voormalige kantorencomplex omgebouwd tot 50 appartementen. Er zijn negen verschillende type woningen met een oppervlakte tot 50m² gecreëerd. Alle woningen zijn direct bewoonbaar opgeleverd met een moderne keuken, fris geschilderd, een mooie badkamer en nette laminaatvloer. De appartementen hebben tevens allemaal een berging in de onderbouw. De locatie van het complex is ideaal, een perfecte ligging ten opzicht van het stadshart met voldoende parkeerplaatsen en een goede bereikbaarheid.